Sobre mi

cafevirtualSóc Assessora d’imatge i en aquests moments estic estudiant  a la UOC un grau de Comunicació empresarial.

Sempre m’ha agradat la comunicació i tot el que l’envolta, i per començar aquesta nova aventura, obro El Cafè Virtual, un espai per plasmar el que vaig trobant a la xarxa  i aprenent a la UOC sobre aquesta temàtica, articles interessants sobre comunicació en general, però sobretot empresarial, reflexions, web 2.0, eines, recursos, TIC… i perquè no, poder comentar, parlar, aprendre… amb tots els que m’acompanyeu en aquest viatge.

Actualment sóc encarregada del departament de comunicació i redacció de continguts online de MediaFer. MediaFer és la versió online de Comercial i Ferreteria Diaz, empresa amb més de 50 anys d’experiència en el sector de la Ferreteria, bricolatge, material industrial i menatge de la llar. El projecte MediaFer va néixer de la necessitat d’adaptar-se als nous temps digitals, on les noves tecnologies han pres protagonisme. Xarxes socials, blogs, e-commerce… tots aquests canvis de paradigma del sector del retail amb la irrupció de les noves tecnologies i el canvi profund dels hàbits de consum, han propiciat l’aparició de nous comportaments de compra. Internet acaba essent l’aparador de les botigues i el client s’informa més que mai a través d’Internet. Amb un blog amb més de 500 visites diaries i una botiga e-commerce de bricolatge, ferreteria i menatge amb vendes regulars cada setmana, hem començat a traçar aquest camí de la innovació disruptiva dins del sector de la Ferreteria, bricolatge i el suministament industrial .

Paral·lelament, la meva feina també és la gestió de botiga. Organitzo  i coordino el treball que es desenvolupa en un espai dedicat a la venda de productes  i on intento aplicar, entre moltes altres coses, i dia a dia, els coneixements adquirits d’imatge de producte, demanda, posicionament, marca, usabilitat, per captar al client segons la seva necessitat.

També estic interessada en diferents projectes comunicatius, relacionats amb l’assessoria d’imatge, empresa, comunicació en general i relacionat en el món del retail, en petites i mitjanes empreses que precisen de serveis i accions per tal de renovar-se i explotar noves possibilitats de negoci dins del seu sector.

Si voleu saber alguna cosa més sobre mi, podeu consultar el meu CV a Linkedin, ens podem seguir per Twitter o podem compartir informació a Delicious . També podeu contactar amb mi enviant-me un e-mail i amb molt de gust us contestaré el més ràpid possible.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: